Aquest dimarts al vespre una ciclista ha estat atropellada per un turisme a la cruïlla entre la Gran Via i el carrer de la Independència, a tocar de la plaça de les Glòries Catalanes. Una ambulància del SEM s’ha desplaçat fins al lloc de l’accident. Allà, personal mèdic ha atès la víctima “in situ” i després l’ha traslladada, en estat lleu, a l’hospital.

Paral·lelament, la policia ha pres declaració al propietari del vehicle implicat. Segons la Guàrdia Urbana, el cotxe vermell ha envestit la víctima, que circulava en bicicleta. S’intentava esbrinar si algun dels dos s’ha saltat un semàfor.

No és el primer accident amb vianants implicats que es produeix a l’encreuament de la Gran Via amb la plaça de les Glòries. El 7 de febrer d’aquest mateix any una motocicleta va atropellar dues vianants en un pas zebra de la mateixa cantonada. El motorista va resultar greument ferit en el moment dels fets i va morir unes hores més tard. Només una setmana abans, s’hi va produir un altre accident entre un cotxe i una ciclista, que va resultar ferida greu en la topada.