protesta taxis a plaça d'espanya

Quart dia consecutiu de mobilitzacions del sector del taxi per reclamar ajuts per poder fer front a la davallada de la demanda. Aquest dijous al matí, els taxistes han fet una altra marxa des de les torres venecianes de la plaça d’Espanya fins a la plaça de Sant Jaume on han aparcat els cotxes davant de l’Ajuntament. Amb aquesta marxa, convocada per Élite Taxi, els taxistes volen forçar al govern municipal perquè “faci valer les seves competències” i que “doni respostes concretes” a les necessitats del sector.

La protesta davant de l’Ajuntament arriba l’endemà que un centenar de taxistes protestessin davant del departament de Territori i Sostenibilitat. Allà es van reunir amb el director general de Transports, David Saldoni, que es va comprometre a reunir-se amb totes les associacions del taxi la setmana vinent per analitzar la situació del sector.

Els taxistes reclamen l’ajornament dels impostos i una moratòria als bancs pels préstecs per poder “pal·liar la caiguda dels ingressos”. També reclamen regular d’una vegada la flota de vehicles VTC.