metro andana linia 1 vermella

L’augment de brots de la covid-19 que s’ha registrat i les indicacions de reduir l’activitat social han portat TMB a suspendre temporalment l’ampliació de l’horari nocturn del metro durant els caps de setmana i festius. A partir de la nit de dissabte, els últims trens sortiran de les estacions terminals de cada línia a les 12 de la nit en comptes de les dues de la matinada.

Paral·lelament, Transports Metropolitans de Barcelona reforçarà les mesures d’higiene a la xarxa, amb atenció especial als territoris amb més contagis, i mobilitza efectius per vigilar el compliment de portar mascareta i per facilitar els fluxos de passatge. S’han incrementat en un centenar de persones, entre empleats de metro i vigilants de seguretat, que vetllaran pel compliment d’aquestes normes. Les mesures seran més àmplies en els trams que transcorren pel municipi de l’Hospitalet de Llobregat i els districtes de les Corts, Sants-Montjuïc i l’Eixample de Barcelona.

Més dispensadors de gel

En la mateixa línia, s’ha ampliat el nombre de dispensadors de gel desinfectant per a la higiene de mans, que ja són 81 i es poden trobar en 39 estacions de la xarxa.