Des de divendres a les sis del matí i fins a la mateixa hora del dilluns, els barcelonins no poden sortir de la ciutat, llevat d’excepcions com tornar al lloc de residència o per feina. Les restriccions han calat i no hi ha hagut incidències durant aquest primer dissabte amb confinament perimetral.

Trànsit sota mínims

Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb les policies locals dels municipis catalans, han desplegat controls a les carreteres, com la ronda del Litoral. No s’han registrat problemes a la xarxa viària i el trànsit ha estat sota mínims. A més, gairebé la totalitat dels conductors que circulaven ho feien amb el certificat d’autoresponsabilitat per així justificar el motiu del trajecte.

L’estació de Sants, un desert

Les noves restriccions també han afectat el trànsit ferroviari. L’estació de Sants funciona a mig gas durant tot el cap de setmana i no hi ha pràcticament passatgers. Els Mossos d’Esquadra també han desplegat agents per controlar que tothom que agafa un tren ho fa per un dels motius permesos.

Durant el dissabte al matí no s’han registrat incidències i la majoria de viatgers eren conscients de les noves restriccions, per això anaven preparats amb documentació que acredités el motiu del desplaçament.

estació de sants restriccions