Un conductor begut ha escapat aquest divendres a la nit d’un control policial de la Guàrdia Urbana a la plaça de les Drassanes. L’home havia estat aturat per la policia, que des que es va decretar el toc de queda controla la mobilitat nocturna a la ciutat. Se l’anava a sancionar per saltar-se el confinament nocturn i, també, per no haver superat el control d’alcoholèmia amb una taxa de 0,54.

Després de ser identificat, el conductor ha arrencat sobtadament el cotxe i ha fugit direcció Montjuïc. S’ha iniciat una persecució policial en què també ha participat un vehicle dels Mossos d’Esquadra de paisà. L’home ha acabat abandonant el cotxe al Poble-sec i ha fugit corrents.

El conductor del vehicle a la fuga ha acabat denunciat per no obeir les ordres de la Guàrdia Urbana, conducció temerària, no respectar semàfor vermell i estacionar en un gual. El vehicle ha estat ingressat al dipòsit municipal i quan l’individu el vagi a buscar al dipòsit es podrà investigar si és la mateixa persona. De moment, no està detingut.