Les escales mecàniques del carrer de Costabona, a Ciutat Meridiana, es troben fora de servei des de fa uns cinc mesos. Un acte vandàlic contra un dels vidres de l’escala va provocar una avaria greu que ara, finalment, s’està solucionat.

Peces de recanvi que no arribaven

Els operaris ja han retirat totes les peces malmeses, entre les quals 17 graons, dos eixos i els frens d’emergència. L’empresa de manteniment Thyssen ha informat l’Ajuntament que la demora en la reparació es deu a les dificultats que s’ha trobat a l’hora de rebre les peces del material a substituir, un material que ha hagut d’encarregar a l’empresa Schindler, que va fer la instal·lació de les escales.

El 3 de maig tornaran a funcionar

L’empresa de manteniment calcula que el 3 de maig s’hauran instal·lat totes les peces i les escales mecàniques podran tornar a funcionar.

Mentrestant, els veïns i veïnes de la zona observen les tasques de reparació des d’una posició entre la il·lusió i la desconfiança. Aquestes escales mecàniques els permeten salvar un gran desnivell i a la zona viu molta gent gran. El veïnat es mostra fart de les avaries constants que s’han succeït des de l’entrada en funcionament de les escales mecàniques.

L’Ajuntament s’ha compromès a informar el barri puntualment sobre l’estat de resolució de l’avaria.