Els afectats per la falta de subministrament elèctric entre Vandellòs i Cambrils, que ha tingut interrompuda la circulació ferroviària en aquest tram del corredor del Mediterrani durant més de nou hores, estan sent reubicats aquest diumenge en altres trens, una vegada restablert el servei a la 1.40 d’aquest diumenge.

Malgrat que la circulació es va restablir de matinada, durant el matí de diumenge les línies que passen per aquest tram, diversos trens de la Línia R16 de Rodalies han acumulat retards de més de 40 minuts. Des de Renfe han explicat que les afectacions que han quedat han estat per problemes de rotació de material derivats per la incidència d’aquest dissabte.

Aquest matí també s’han pogut veure a l’estació de Sants alguns dels passatgers que no van poder viatjar cap a València a causa de l’avaria. Així, com aquells que venien del País València i no van poder arribar a Barcelona. La gran majoria van viure aquest dissabte una gran odiessa, amb molts moments de dubtes i incerteses. Finalment, han estat reubicats en altres trens aquest diumenge, però aquells que han desistit a l’hora de fer el viatge, se’ls ha retornat l’import del bitllet o se’ls ha canviat per un altre dia.

L’avaria d’aquest dissabte que va ser causada pel temporal de pluja, va afectar una vintena de trens i uns 2.500 passatgers.