Cues a l'aeroport del Prat

L’operació tornada de Setmana Santa no se centra només en les carreteres i estrena els dies forts aquest diumenge a l’aeroport, amb 1.024 vols programats. És tercer dia de més moviment aeri a Barcelona i el segon en nombre de viatgers: 193.000 persones passaran per l’aeroport del Prat. De fet, prop del 20 % d’operacions es concentren els dos darrers dies de vacances.

Enguany, la Setmana Santa ha registrat unes xifres de viatgers superior a les de l’any passat i també ha crescut el nombre de vols. Entre el 12 i el 22 d’abril, les aerolínies han programar 10.830 vols a la ciutat.

Inici i final, els dies de més afluència

L’operació sortida

, el divendres 12 d’abril, va ser tranquil·la al Prat però va començar amb molt de moviment a les instal·lacions aeroportuàries. Però el dia de més trànsit de viatgers serà aquest dilluns, 22, l’últim de la campanya de vacances. S’han reservat 198.000 seients de vols que passaran pel Prat aquest dia, en un total de 1.056 operacions.

Les destinacions nacionals més visitades han estat Palma, Madrid i Eivissa. A Europa, les preferides han estat Londres, Roma i Amsterdam. Fora del Vell Continent, Tel-Aviv, Argel i Doha encapçalen la llista de destinacions més demandades.