Les festes de Sants són una altra cita imprescindible a l’agost barceloní que va començar dissabte passat i que acabarà demà, dissabte 31. Continuem molt pendents del temps tot i que la pluja sembla que no donarà cap més ensurt més. Només va ploure dimarts, quan una tempesta va deixar més de 20 litres en alguns punts del barri de Sants.

Recta final de la Festa Major de Sants sense pluja

I és que, els mapes coincideixen en que durant els propers dies, almenys fins diumenge, dominarà el sol a tota la ciutat. No obstant això, hi haurà intervals de núvols de tarda, però que seran poc importants a la ciutat. Les pluges podrien arribar-nos diumenge a la tarda i dilluns (línies de la part baixa de la gràfica). A partir del dia set de setembre també s’observa un augment de la inestabilitat meteorològica.

Evolució de la temperatura (línies banda alta de la gràfica) i la pluja (línies de la part inferior de la gràfica) durant els propers dies, segons diferents models meteorològics

Pel que fa a la temperatura la calor plenament estiuenca ens acompanyarà durant aquests darrers dies de festes. No només això sinó que aquest divendres arriba un nou pic de calor  que farà pujar el termòmetre per damunt dels 30 graus al barri de Sants. Es tracta d’una temperatura superior a la que tocaria per l’època (els valors mitjans estan simbolitzats a la gràfica amb la línia vermella i els previstos per aquests dies per la línia blanca)

Tant aquí com al compte de @btveltemps tindreu tota la informació del temps actualitzada cada dia.