La Festa Major Alternativa de Sants 2019 torna aquest divendres carregada d’activitats. El plat fort d’aquesta 25a edició seran els concerts, ja que n’hi ha més de 50. Entre les actuacions musicals destaquen Dj Marikarmen Free, que sonarà dissabte 24, a partir de els 21 h al carrer de Càceres; La Clika Pika, un grup de raperes, que tocaran al parc de l’Espanya industrial a les 21 h el divendres 30, i Coalición Canalla, banda que farà versions de punk rock estatal dels anys 80 i 90 dissabte 31, entre molts d’altres.

Activitats repartides entre sis espais

A més, hi hi programades un gran nombre d’activitats infantils, dinars populars, vermuts, tasts, tallers, bingos i xerrades. Tot repartit entre sis espais que han rebatejat amb noms de personalitats : el Roser Benavent, a la plaça de Sants; el Teresa Claramunt, al carrer de Càceres; el Francesc Layret, al carrer de Muntadas; el Balbina Pi, al carrer de Violant d’Hongria; el Salvador Seguí, al carrer de Burgos; i el parc de l’Espanya Industrial.

Una manifestació no mixta per exigir unes festes lliures d’agressions masclistes ha donat el tret de sortida de la festa, que s’allargarà fins l’1 de setembre.

Tots els concerts de la Festa Major Alternativa de Sants 2019

Dissabte 24

El pregó alternatiu tindrà lloc a les 18 h a les Cotxeres de Sants.

A l’espai Teresa Claramunt, a partir de les 21 h, hi haurà els concerts de Saheli-Bollywood, Quimera, Hortelanas Que Pintxan i Dj Marikarmen Free.

A Salvador Seguí s’hi podrà sentir, a partir de les 22 h, Mateolitika, Punksets, Birras Terror i PD Qualsevol.

Roser Benavent, hi haurà, a partir de les 22 h, Tarantination, Dj Hanakita i Dj Reimi.

Diumenge 25

A l’espai Roser Benavent, a partir de les 22 h, hi haurà els concerts de Las Niñas del Corro, Santa Salud, Jazzwoman i Dj Inés + Red Wine Inity.

Dilluns 26

A l’espai Salvador Seguí, a partir de les 20 h, hi sonarà Martín Batalla,  La Porteña y Los Piratas, Dj Latine Afro&Tropical Rythms i Ussuru Sound World Wide Music. A Francesc Layret, a partir de les 21.30 h hi haurà Mestre Guim.

Dimarts 27

A la nit, a partir de les 22 h hi haurà la nit de PD’s amb Dolsa Adela, Maduras i Periferikas a Francesc Layret.

Dimecres 28

Els concerts començaran a partir de les 8 del vespre a Roser Benavent. Hi tocaran els grups Oscar & Friends, Vacio Negro, Violet Mistake, At-Asko i Paradoxus Luporum. Per altra banda, a Francesc Layret hi haurà actuació musical d’El Sobrino del Diablo a les 21.30 h. Els concerts continuaran passades les 22 h a Balbina Pí amb l’actuació de Carikki 6090, EstuPD’s i Jotake Dj’s.

Dijous 29

l’espai Teresa Claramunt hi haurà concerts més tard de les 22.30 h amb Renato al aparato, Lucha en Bermudas i Miss Loopita. I per continuar la festa a partir de les 23.30 hl’espai Salvador Seguí hi tocarà PD Lobato RdeG crew.

Divendres 30

Els concerts de divendres seran al parc de l’Espanya industrial i començaran a les 9 del vespre. Hi sonarà Rage to Antonio Machine, Hexen, Pop i Coalición Canalla.