El carrer de Sagunt s’ha endut el primer premi del concurs de guarniments de Sants 2019, amb 338 punts, per la seva recreació del Palau de la Música Catalana. Precisament, la comissió de festes de Sagunt fa 25 anys que decora el carrer de manera ininterrompuda i en les quatre últimes edicions no ha baixat del pòdium. L’any passat i l’anterior va quedar en segona posició, mentre que el 2016 va guanyar el primer premi.

Festa major sants Sagunt

Una de les membres de la comissió de festes del carrer, Meritxell Molina, ha explicat que s’han sentit eufòrics quan han sabut que guanyaven el primer premi. Ha assegurat que des de la mateixa comissió han fet porres i tot i que s’esperaven quedar entre les primeres posicions, no pensaven assolir el primer lloc perquè a les xarxes socials havien vist que les opcions preferides del públic eren uns altres carrers.

Alcolea de Baix i de Dalt, segon i tercer premi

alcolea de baix

Els carrers d’Alcolea de Baix i d’Alcolea de Dalt han quedat en segona i tercera posició. El cementiri d’Alcolea de Baix, a més, s’ha endut el premi a l’originalitat, amb 299 punts, i remunta de la novena posició en què va quedar l’any passat a la segona. Alcolea de Dalt, en canvi, es manté en tercera posició amb 295 punts gràcies a la temàtica de l’alliberament de París.