Cartell FM Sants

Les festes de Sants del 2019 arrencaran el 24 d’agost i s’allargaran fins al dia 1 de setembre. La festa major tornarà a omplir el barri de Sants un any més de festa, música, espectacle i molt de color, sobretot amb el concurs de carrers guarnits. A més a més, en el programa de la Festa Major de Sants del 2019 (consulta aquí el PDF) hi ha un munt d’activitats i propostes per a tots els públics. A continuació et fem una llista dels imprescindibles.

Carrers guarnits a Sants

Enguany, hi haurà 13 carrers guarnits per la Festa Major de Sants. A banda del programa de la Festa Major de Sants del 2019, els carrers guarnits han programat activitats pròpies. Per exemple, al carrer d’Alcolea de Dalt faran un concurs de truites, canapès i tapes el dissabte 31 d’agost; al carrer de Finlàndia, han programat una nit de teatre amb Impro Show el 26 d’agost a les 22 h; i el diumenge 25 d’agost, podreu assistir a una classe de salsa al carrer de Galileu.

També hi ha una àmplia oferta d’activitats per als més petits. Al carrer de Papin podreu escoltar contes inexplicables el dilluns 26 d’agost i el dijous 29 d’agost el grup Xiula actuarà al carrer del Vallespir de Baix.

Concerts de les festes de Sants 2019

La música serà la protagonista la nit del dimarts 27 d’agost al Parc de l’Espanya Industrial. Hotel Cochambre hi actuaran a les 23 h. Entre la programació dels carrers, també hi trobem actuacions destacades, com la de Pirat’s Sound Sistema el dimecres 28 d’agost a les 22.15 h al carrer del Vallespir de Baix o la de Miquel del Roig el dimecres 28 d’agost a les 23 h al carrer dels Comtes de Bell-lloc. Consulta aquí tota la programació de concerts de les Festes de Sants 2019.

Premis als carrers guarnits de Sants

Els premis als carrers guarnits de Sants s’han lliurat dilluns 26 d’agost i s’ha premiat el millor guarniment. L’acte s’ha fet al Parc de l’Espanya Industrial. Tots els premis dels carrers de Sants 2019, aquí.

Pregó de festa major de Sants

La Festa Major de Sants del 2019 arrenca el dissabte 24 d’agost amb l’ofrena floral a Sant Bartomeu, els balls de les colles de cultura popular i el pregó. Enguany l’encarregat de donar la benvinguda a les festes ha estat Toni Rovira. L’acte s’ha fet al Parc de l’Espanya Industrial. Recupera tot el pregó de les Festes de Sants 2019.

Talls de trànsit i afectacions a Sants

A banda dels carrers guarnits, hi haurà afectacions al trànsit als carrers de Càceres i de Muntadas, on se celebraran les festes alternatives, i al tram comprès entre el Parc de l’Espanya Industrial i l’estació de Sants, on s’ubicarà la fira d’atraccions.