Ets dels qui alguna vegada encara se li escapa la referència de quedar a “Calvo Sotelo amb Infanta Carlota?” T’emociones quan veus una sèrie antiga d’autobusos de Barcelona? Sentir “Quién calcula, compra en SEPU” desperta en tu algun record? Si has contestat afirmativament alguna de les preguntes anteriors, aquest és un contingut clarament pensat per a gent com tu.

El test vol comprovar els coneixements que tens d’aspectes de la vida quotidiana de la Barcelona de l’època del “desarrollismo” i de la Transició, i que podríem sintetitzar com la Barcelona “boomer”. Temporalment cobreix el període entre el 1957 (Porcioles és nomenat alcalde de la ciutat) i el 1986 (nominació olímpica).

David Rodríguez (Barcelona, 1973) és economista i politòleg. Però, sobretot, un excel·lent coneixedor de les anècdotes i els indrets de la Barcelona d’aquells d’aquells anys. És l’autor del bloc ‘Quotidianitats‘, retalls de vida quotidiana d’un barceloní. Els quatre dilluns del mes de febrer serà l’encarregat de posar-te a prova.

El nostre boomer de la setmana és l’Albert García, del districte de Sant Andreu. L’Albert ha guanyat una entrada doble per anar al Museu de Cera de Barcelona i dos bitllets per un viatge a las Golondrinas del Port de Barcelona. Enhorabona!