Senzilla de preparar i amb moltes possibilitats. La coca és un menjar popular, molt present a la tradició gastronòmica mediterrània. Coques dolces i coques salades, que permeten fer combinacions d’ingredients molt variades. Una bona opció de cuina fàcil, adequada per a qualsevol moment del dia.
Per això et proposem diverses receptes de coques salades: coca de poma i formatge, coca integral de verdures, coca de trempó… T’expliquem en vídeos curts com fer la massa de coca i et donem la llista d’ingredients que necessites per preparar cadascuna de les receptes.
1 Coca integral de verdures
Dificultat: baixa – temps: 75 minuts
Ingredients:
Per a la massa:
- 250 g de farina integral
- 125 g d’aigua
- 60 g d’oli d’oliva
- 2 g de llevat sec de forner
- sal
Per al farcit:
- salsa de tomàquet
- mozzarella
- carbassó
- xampinyons
2 Coca de trempó
Dificultat: baixa – temps: 70 minuts
Ingredients:
Per a la massa:
- 175 g de farina integral
- 75 g de farina de xeixa
- 125 ml de cervesa
- 60 ml d’oli d’oliva verge extra
- sal
Per al farcit:
- pebrot verd
- tomàquet
- ceba
- sal
- oli d’oliva
3Coca de calçots
Dificultat: baixa – temps: 40 minuts
Ingredients:
- 250 g de farina integral
- 125 ml de cervesa
- 60 ml d’oli d’oliva verge extra
- sal
Per al farcit:
- salsa romesco
- calçots cuits
4 Coca de poma i formatge
Dificultat: baixa – temps: 70 minuts
Ingredients:
Per a la massa:
- 175 g de farina integral
- 75 g de farina de xeixa
- 125 ml de cervesa
- 60 ml d’oli d’oliva verge extra
- sal
Per al farcit:
- formatge tou
- poma
- ceba
- farigola
- oli d’oliva verge extra