imatge llibreria massa pa coca cuina

Senzilla de preparar i amb moltes possibilitats. La coca és un menjar popular, molt present a la tradició gastronòmica mediterrània. Coques dolces i coques salades, que permeten fer combinacions d’ingredients molt variades. Una bona opció de cuina fàcil per a l’estiu, adequada per a qualsevol moment del dia.

Per això et proposem diverses receptes de coques salades: coca de poma i formatge, coca integral de verdures, coca de trempó…  T’expliquem en vídeos curts com fer la massa de coca i et donem la llista d’ingredients que necessites per preparar cadascuna de les receptes. 

1 Coca de poma i formatge

Dificultat: baixa – temps: 70 minuts

Ingredients:

Per a la massa:

  • 175 g de farina integral
  • 75 g de farina de xeixa
  • 125 ml de cervesa
  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra
  • sal

Per al farcit:

  • formatge tou
  • poma
  • ceba
  • farigola
  • oli d’oliva verge extra

2 Coca integral de verdures

Dificultat: baixa – temps: 75 minuts

Ingredients:

Per a la massa:

  • 250 g de farina integral
  • 125 g d’aigua
  • 60 g d’oli d’oliva
  • 2 g de llevat sec de forner
  • sal

Per al farcit:

  • salsa de tomàquet
  • mozzarella
  • carbassó
  • xampinyons

 

3 Coca de trempó

Dificultat: baixa – temps: 70 minuts

Ingredients:

Per a la massa:

  • 175 g de farina integral
  • 75 g de farina de xeixa
  • 125 ml de cervesa
  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra
  • sal

Per al farcit:

  • pebrot verd
  • tomàquet
  • ceba
  • sal
  • oli d’oliva

 

4 Coca de calçots

Dificultat: baixa – temps: 40 minuts

Ingredients:

  • 250 g de farina integral
  • 125 ml de cervesa
  • 60 ml d’oli d’oliva verge extra
  • sal

Per al farcit:

  • salsa romesco
  • calçots cuits

Altres receptes que et poden interessar…