mercat de pagès de barcelona

El Mercat de Pagès de Barcelona marxa de vacances i tornarà al setembre. Aquest dissabte ha estat l’últim per a les paradetes que s’instal·len cada setmana en quatre punts de la ciutat. Els petits productors esperen ansiosos poder tornar a instal·lar-se a les places el dissabte 18 de setembre.

El Fort Pienc, el solar Germanetes de l’Esquerra de l’Eixample, Sants i el Guinardó són els punts on, cada dissabte, les paradetes apropen productes de proximitat i cultiu responsable al veïnat. Uns veïns que, segons els productors i pagesos, cada vegada adquireixen més consciència per la importància dels productes frescos, de temporada i també de quilòmetre zero.

La iniciativa busca enfortir l’economia local

Enfortir l’economia local de pagès, contribuir a fomentar el paper de la pagesia o ajudar a recuperar els hàbits de consum i alimentació són només alguns dels principals objectius de la iniciativa Mercat de Pagès. Un projecte que els barris acullen amb agraïment, ja que poden aconseguir productes de proximitat i ecològics a poques passes de casa.