gavi lesio barca
Foto: FC Barcelona

El Barça rebrà una compensació milionària per la greu lesió de Gavi amb Espanya. Cap xifra servirà per omplir el buit que deixarà el jove migcampista en l’equip de Xavi Hernández, però el club blaugrana veurà com la FIFA l’indemnitza per una lesió duríssima gràcies a un programa que es va aprovar abans del Mundial del Brasil 2014. En concret, el Barça començarà a cobrar aquesta indemnització per la lesió de Gavi el 16 de desembre, un cop hagin passat 28 dies des del moment de la lesió.

El Barça, segons estipula la normativa de la FIFA (pots consultar-la aquí), podrà rebre una indemnització diària per la baixa de Gavi de fins a 20.548 euros al dia, com a màxim durant un any. Aquesta quantitat es paga fins al moment en què el jugador rep l’alta mèdica.

El Barça rebrà un mínim de 3 M per Gavi

A falta de la confirmació del diagnòstic final, tot fa pensar que Gavi estarà entre sis i vuit mesos de baixa per una lesió als lligaments encreuats del genoll. Si el migcampista del Barça s’està uns sis mesos de baixa, la durada mínima en aquest tipus de lesions, el Barça rebria 3 M € de compensació. Si la baixa s’allargués fins als vuit mesos, la quantitat milionària s’enfilaria fins als gairebé 4,5 M €.