El Sant Andreu tot i fer un gran partit ha empatat a un gol contra el líder, el Lleida. Sergi Serrano ha avançat els quadribarrats però Sergi Montero amb un gran gol de xilena ha empatat el partit. Amb aquest empat l’equip de Xavi Molist continua sisè a només un punt de les posicions de play-off d’ascens.

Domini total del Sant Andreu en el primer temps

Sergi Serrano ha tingut una ocasió claríssima en el minut 13 després d’una gran centrada de Forgas, però Iñaki ha fet una gran aturada i ha evitat el primer gol del Sant Andreu. La jugada polèmica de la primera part ha estat un penal de Neyder Lozano sobre Serrano per una possible empenta dins l’àrea.

Neyder Lozano ha estat a punt de donar un ensurt als quadribarrats amb una rematada de cap molt potent a la sortida d’un córner que ha sortit fregant el travesser.

Sergi Montero, de xilena, evita la victòria del Sant Andreu

Sergi Serrano, ara sí, al minut 49 de partit ha marcat l’1 a 0 després de rematar de cap una centrada de Josu Rodríguez mil·limètrica. Però un altre Sergi, Montero, del Lleida, i gràcies a un golàs de xilena ha empatat el partit en el minut 65. Seguidament Forgas ha estat a punt de tornar a marcar però entre el porter Iñaki i el pal han evitat el gol. Chuli just en el minut 90 ha tingut l’última ocasió de gol però Jaime ha refusat a córner.