Cultural Lleonesa-Barça Atlètic
@FCBarcelonaB

El Barça Atlètic ha perdut per 3 a 1 contra la Cultural Lleonesa. Els de Rafa Márquez han dominat la primera part amb ocasions clares però no han pogut aguantar l’alt ritme de partit que ha proposat la Cultu a la segona meitat. Amb aquest resultat, els blaugrana trenquen una ratxa de cinc victòries i la Cultural Lleonesa es posa líder.

El Barça Atlètic domina la primera part

El Barça Atlètic ha començat més intens que la Cultural Lleonesa i ha tingut la primera ocasió clara al minut 7, amb un llançament de falta d’Unai que ha refusat el travesser. L’equip de Rafa Márquez ho ha seguit intentant i al minut 21 Pau Víctor l’ha tingut però Banuz ha evitat el que hauria sigut el primer gol per als blaugrana. Cinc minuts després, Unai, després d’una bona acció individual, ha xutat dins l’àrea i Banuz ha tornat a salvar la Cultural Lleonesa. L’equip lleonès ha reaccionat al final de la primera meitat amb un xut de Fornos a la sortida d’un córner que ha aturat Astralaga.

Els errors condemnen el Barça Atlètic a la segona meitat

La segona no ha pogut començar millor per a la Cultural Lleonesa. La Cultural ha posat el 1-0 al minut 47 amb un remat de cap d’Escudero a la sortida d’un córner. 10 minuts després, ha arribat el segon per a l’equip lleonès, després que Martin transformés un penal que l’àrbitre havia assenyalat per una empenta de Mbacke dins l’àrea blaugrana. El conjunt de Rafa Márquez ha intentat reaccionar per buscar l’empat i al minut 66 Faye ha xutat centrada una falta que ha refusat Bañuz. Al minut 74, el Barça Atlètic ha retallat distàncies i ha posat l’1-2 amb una gran jugada d’Unai que Pau Víctor ha finalitzat a plaer dins l’àrea. La Cultural Lleonesa no ha tardat a reaccionar i, dos minuts després, Samanes ha fet el 3 a 1 en un molt bon contraatac de l’equip lleonès.