Rcdespanyol

L’Espanyol B ha encadenat la quarta jornada sense conèixer la victòria després d’empatar contra el Torrent (1-1). El filial blanc-i-blau ha sumat un punt a domicili contra el Torrent gràcies a un gran gol de falta de Javi Hernández. Zarzo ha estat l’autor de la diana de l’equip local des dels 11 metres. Amb aquest resultat, l’Espanyol B ocupa l’antepenúltima posició amb 10 punts, a dos de sortir del descens, que marca l’Alzira amb 12.

Javi Hernández avança l’Espanyol B

L’enfrontament ha començat amb els dos equips molt voluntariosos, encara que amb molt poc ritme els primers 45 minuts. Javi Hernández ha estat l’autor de l’únic gol de la primera meitat, favorable a l’equip de Manolo González, després de transformar una falta amb autèntica mestria per trencar el 0-0 al marcador. A falta de poc per finalitzar el primer temps el conjunt valencià ha imprès un ritme més alt de joc, mentre que l’Espanyol s’ha desdibuixat sobre la gespa. Així i tot, Ian Forns ha pogut fer el 0-2 en una bona jugada de l’equip perico, però el xut ha marxat molt desviat. D’altra banda, el Torrent ha empatat el partit per mediació d’un penal transformat per Zarzo en una de les últimes jugades del primer temps.

Empat amb sabor agredolç

L’Espanyol B ha reaccionat a la represa del duel, encara que el Torrent també ha mostrat molta personalitat a l’inici de la segona meitat. El partit s’ha trencat i els dos equips han arribat amb molt perill sobre la porteria contrària i han acumulat molt bones ocasions de gol. Al tram final del duel l’equip local ha assetjat la porteria defensada per Fortuño, encara que el porter espanyolista ha mostrat una gran personalitat per evitar que el Torrent capgirés l’electrònic. Finalment, l’1 a 1 ha estat el resultat final en un partit marcat per la igualtat durant els 90 minuts.