Muntanyesa-Grama
@FEGrama

El Muntanyesa s’ha emportat els tres punts després de guanyar la Fundació Esportiva Grama per 1-0 en un partit difícil, sense gaires ocasions. El partit l’ha decidit, a favor dels de Nou Barris, Kevin Alarcón al minut 53. Amb aquesta victòria el conjunt entrenat per Raúl Paje suma el vuitè partit consecutiu sense perdre i la cinquena jornada consecutiva sense encaixar gol.

Primera part molt igualada a la Bombonera

La primera part ha tingut molt poc joc atractiu per part dels dos equips. Hi ha hagut màxima igualtat des del principi, amb un joc molt directe dels dos conjunts però que no ha tingut un dominador clar a la primera meitat. Tant és així que a la primera meitat cap dels dos equips ha tingut ocasions clares per avançar-se al marcador.

Kevin Alarcón decideix el partit per a la Monta

La segona meitat ha començat molt de cara per a l’equip de Nou Barris. Al minut 53, Kevin Alarcón ha fet el primer per al Muntanyesa i ha encarat el partit per als de Raúl Paje. La Grama ha pressionat després del gol i l’ha tingut al minut 76 després d’una bona centrada des de la banda que no ha trobat rematador a l’àrea petita de la porteria de la Monta. El conjunt colomenc ho ha seguit intentant fins al final del partit però els jugadors no han estat encertats de cara a porteria.