El Barça ha aconseguit una victòria amb molt d’ofici per 5-0 contra l’Eibar al Johan Cruyff. La protagonista del partit ha estat Esmee Brugts, amb un hat-trick en vuit minuts, que ha estat considerada com a la millor jugadora del partit. Caroline Graham Hansen i Ari Arias han estat les autores del primer i el cinquè gol del FC Barcelona.

El Barça no troba el camí del gol en la primera part

Tal com s’esperava, el Barça ha començat el partit situat al camp de l’Eibar, que ha optat per col·locar una línia de sis defenses per frenar al conjunt culer. La primera gran ocasió del partit ha estat per a Lucía Corrales, però el seu xut se n’ha anat fregant el pal. Claudia Pina també ho ha intentat amb perill, però el seu llançament s’ha estavellat al travesser quan el públic del Johan Cruyff ja cantava el primer gol. En la recta final del primer temps l’equip de Jonatan Giráldez ha estat a punt d’avançar-se amb ocasions molt clares de Mariona i Graham Hansen, tot i que la defensa de l’Eibar ha estat molt atenta per evitar mals pitjors. Peña ha evitat l’1 a 0 abans del descans amb una gran aturada, després d’una centrada perillosa de Corrales.

Graham inaugura el marcador

La segona meitat ha arrencat amb una oportunitat d’or per al Barça que Mariona no ha pogut materialitzar amb tot a favor. L’equip culer ha insistit i Marta Torrejón ha estat molt a prop d’inaugurar el marcador amb una rematada que se n’ha anat molt alta. La sort no ha estat blaugrana, després que la pilota hagi tornat a rebotar contra el pal en un mal refús de la defensa de l’Eibar. Finalment, després de 57 minuts, Graham ha aconseguit fer l’1 a 0 amb un xut espectacular que ha entrat per l’escaire de la porteria de Peña.

Hat-trick d’Esmee Brugts en vuit minuts

Un minut després del primer gol blaugrana, Brugts s’ha afegit a la festa amb una bona rematada davant de la portera de l’Eibar per fer el 2-0 al Johan Cruyff. L’atacant neerlandesa ha tornat a veure porteria per fer un doblet després que Mariona li hagi regalat el gol.

La cirereta dal pastís per Esmee Brugts ha arribat amb el hat-trick per sentenciar definitivament el partit contra l’Eibar. La jugadora de 20 anys ha estat la millor jugadora del partit amb tres gols en vuit minuts. Sandra Paños ha evitat el gol de l’honor del conjunt basc amb una aturada magnífica sota els pals. Ari Arias ha fet el cinquè gol amb una gran arribada dins de l’àrea per acabar la golejada de les jugadores del Barça.