L’Espanyol B ha aconseguit un triomf molt important contra un dels rivals directes, el Penya Independent. El conjunt que dirigeix Manolo González s’ha imposat per 2 a 1 després de remuntar el gol inicial dels illencs. Amb aquest triomf, els blanc-i-blaus encara no surten de la zona de descens, però s’acosten a la salvació. Aquesta és la quarta victòria de l’Espanyol B aquesta temporada, les quatre, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Gol visitant i remuntada perica

L’Espanyol B ha vist com el Penya Independent s’ha avançat en el marcador mitjançant Raico en el minut 18 en un jugada molt ben trenada. El xut, ras i contundent, ha servit perquè els illencs s’avancessin al marcador.

A la represa els espanyolistes han estat capaços de remuntar. Javi Hernández, de penal, ha fet l’empat a un al minut 60. Després de l’empat, els de Manolo González han continuat buscant el gol del triomf, que ha arribat al 82. La centrada per la banda esquerra de Jan l’ha aprofitat molt bé Omar Sadik per fer, de cap, el gol del triomf.