El Club Esportiu Mediterrani s’ha imposat al Club Natació Terrassa per un ajustat 11 a 12 a la setena jornada de la Lliga Premaat femenina de waterpolo. El conjunt de Marc Comas se situa tercer a la classificació.

Igualat fins a l’últim quart

El partit ha estat molt igualat durant els tres primers períodes. Cap dels dos equips aconseguia obrir forat en el marcador. Malgrat que les santsenques s’han pogut posar amb un 2 a 0 en el marcador, el Terrassa ha pogut igualar les diferència i el primer quart ha acabat amb empat a 3. El mateix parcial que hi ha hagut en el segon quart. D’aquesta manera al descans s’ha arribat amb un 6 a 6 que ho deixava tot obert.

A la represa, la dinàmica del partit ha continuat. Però en l’últim període i, gràcies als gols de Roser Tarragó (MVP del partit), Sarah Lizotte i Naia Duran, el Mediterrani ha aconseguit un parcial d’1 a 3 que li ha acabat donant els tres punts a l’equip de Marc Comas.

Amb el triomf, el Mediterrani se situa tercer a la classificació amb 18 punts i un balanç de sis victòries i una derrota, la que va patir davant les líders, el Centre Natació Mataró.