El RC Polo ha empatat a un davant el Club Egara en la quarta jornada de la Divisió d’Honor masculina. El conjunt barceloní ha deixat escapar a l’últim quart la que hauria estat la seva primera victòria a casa.

Poca efectivitat a la primera meitat

El RC Polo ha controlat el primer quart durant tots els minuts. Els locals, que han arribat a la porteria rival constantment, han forçat un penal córner que els serviria per obrir el marcador. Vicens Ruiz ha aprofitat el refús del porter i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Els de Roger Pallarols, ben organitzats en defensa, han aconseguit anul·lar el conjunt egarenc en atac, que només ha xutat una vegada a porteria.

El segon quart ha mantingut un guió diferent. Ha estat el conjunt visitant qui ha dominat totes les facetes del joc. El Polo s’ha vist molt superat i no ha aconseguit generar ocasions en atac. Tot i el domini, els egarencs no han estat precisos i han perdonat les seves ocasions, entre les quals, tres penals córner. La poca efectivitat d’ambdós equips s’ha traduït en l’ 1 a 0 de la primera meitat.

Igualtat màxima a la segona part

El tercer quart no ha tingut un dominador clar. Tant el Polo com l’Egara han tingut ocasions de perill. El partit s’ha endurit i l’àrbitre ha assenyalat més faltes que en els quarts anteriors. El resultat, però, no ha variat ja que cap dels dos conjunts ha aconseguit marcar. L’últim quart del partit ha continuat amb la inèrcia del tercer. Els dos equips han tingut ocasions però no ha estat fins al minut 12 quan el marcador s’ha mogut. Lluís Mercadé ha empatat el partit aprofitant el refús d’un penal córner. El marcador no ha variat i el Polo ha deixat escapar la que hauria estat la seva primera victòria de la temporada.

El Polo continua sense carburar

El conjunt dirigit per Roger Pallarols ha deixat escapar una gran oportunitat per retallar punts amb els equips de la zona alta de classificació. Amb aquest empat, els barcelonins sumen quatre punts de dotze possibles, mentre que l’Egara se situa líder en solitari amb vuit punts. El Polo, que encara no ha guanyat a casa, rebrà el SPV Complutense a la següent jornada de lliga.