El jugadors de waterpolo i natació artística catalans han estat rebuts pel president de la Generalitat, Quim Torra després dels èxits aconseguits als Mundials de Gwangju, a Corea. L’expedició, encapçalada pel president de la Federació Catalana, ha acudit al Palau de la Generalitat.

Els medallistes de Gwangju

L’acte ha comptat amb la presència dels esportistes catalans que van aconseguir medalla als Mundials. En el cas de la natació artística, la gran absència ha estat la d’Ona Carbonell. En canvi, sí que hi han estat presents les nedadores de l’equip d’Ona Carbonell i les seves companyes de la selecció espanyola: Abril Conesa, Berta Ferreras, Cecilia Jiménez, Meritxell Mas i Paula Ramírez. A Gwangju, les nedadores catalanes van aconseguir dues medalles de plata (solo tècnic i lliure) i una medalla de bronze (highlights).

Selecció espanyola natació artística recepcio Generalitat

De waterpolo han estat presents els esportistes catalans que van participar amb la selecció espanyola al Mundial. Totes dues seleccions (masculina i femenina) van aconseguir la medalla de plata. Els nois va guanyar l’argent després de disputar la final contra Itàlia, mentre que en noies, la final va ser contra els Estats Units.

Selecció espanyola masculina waterpolo recepció Generalitat

En els dos combinats, tant en el de David Martín com en el de Miki Oca, tota la plantilla estava format per esportistes catalans o de clubs de Catalunya.

Selecció espanyola femenina waterpolo recepcio Generalitat

També han rebut un reconeixement l’equip de waterpolo platja, nova modalitat esportiva als Mundials, en què la selecció espanyola va aconseguir la medalla de plata. L’equip estava format per Alejandra Aznar, Alba Bonamusa, Helena Dalmases, Sandra Domene, Anna Gual, Helena Lloret, Silvia Morell i el seleccionador Javi Aznar.

Selecció espanyola waterpolo platja recepció Generalitat

A la recepció també hi han assistit membres de la delegació espanyola (directius i àrbitres) que van estar als Mundials, així com presidents de diversos clubs catalans.