El Club Natació Catalunya no ha pogut tornar amb els tres punts de la visita a la piscina del CN Rubí. El conjunt local s’ha imposat a les gracienques per 9 a 8 en partit de la Lliga Premaat femenina. La portera del Rubí, Elia Jiménez, ha estat considerada la millor del partit.

Màxima igualtat durant tot l’enfrontament

El partit entre el Rubí i el Catalunya enfrontava dos equips que lluiten per evitar les posicions de descens. I a la piscina s’ha notat. Molts nervis per part de tots dos conjunts i entrenadors. que reclamaven la màxima intensitat a les jugadores. Els dos primers quarts ha estat igualadíssims. Parcial de 4 a 4 en els primers vuit minuts i de 2 a 2 en el segon. Per tant, al descans, màxima igualtat amb el 6 a 6.

El tercer quart ha estat clau. Un gol d’Elena Ruiz ha fet que el període acabés amb victòria del Rubí per 8 a 7. Com que l’últim quart també ha acabat amb empat (1-1), el Rubí s’ha endut els tres punts en joc després de guanyar per 9 a 8.

Amb la derrota, el Catalunya se situa penúltim a la classificació amb un balanç d’una victòria (davant el Saragossa), un empat i cinc derrotes.