El Reial Club de Polo suma la tercera victòria de la temporada contra el Taburiente per 3 a 1 a la tercera jornada de la Lliga Iberdrola. Les de Fabrizio Demarchi són l’únic equip que segueix la pista al totpoderós Club de Campo, líder actual de la lliga i gran dominador de la competició, i juntament amb les madrilenyes són els dos únics equips que ho han guanyat tot. Lorena Vives, Clara Fanlo han estat les golejadores de l’equip barceloní.

El Polo domina el primer temps

El Polo s’ha avançat amb un gol matiner en el primer quart. Quan només s’havien disputat quatre minuts de partit, Xantal Giné ha obert la llauna a través d’un penal córner que ha posat de cara el partit per a les de Demarchi. El domini de la pilota ha estat per part de les noies de Pedralbes, tot i que les de Terrassa han gaudit d’alguna oportunitat clara de gol. En els següents minuts de partit, el joc s’ha concentrat en la part mitja del camp i no s’han creat ocasions a les porteries. Tot i això, les polistes han fet un pas endavant i de nou Xantal Giné ha situat el segon gol local al marcador.

Partit sentenciat per a les locals

Al tercer quart, el Taburiente ha sortit amb més  intensitat i ha anotat el seu primer gol al minut 5. Tot i així, el Polo no ha deixat lloc a sorpreses i Lorena Vives ha sentenciat el matx amb el tercer i definitiu gol. D’aquesta manera, les polistes han segellat una ratxa a la Lliga que, de moment, només poden seguir les jugadores del Club de Campo, actuals colíders juntament amb les barcelonines.