El Lima Horta segueix líder

El Lima Horta rebia a un del rivals directes de la categoria, el Gran Canaria, amb l’objectiu de continuar a la part alta de la classificació. Les hortenques s’han trobat un equip molt ben situat a la pista i han acabat caient per 50 a 72. Les jugadores de Sergi Manzano, encaixen així la segona derrota de la temporada consecutiva.

Segona ensopegada consecutiva

El Lima Horta volia refer-se de la derrota davant el Barça en la jornada anterior amb un triomf davant la seva afició. Però les hortenques s’han trobat al davant un equip que ha anat de menys a més i que li ha complicat molt les cosesdes dels primers compassos. A la primera meitat, les jugadores de Sergi Manzano han aguantat frec a frec amb el conjunt canari, però a la represa el Gran Canaria ha agafat distància. Al descans s’ha arribat amb el resultat de 30 a 33 favorable al conjunt visitant.

El tercer quart ha estat fatídic pel Lima Horta, ja que ha encaixat un parcial desfavorable de 4 a 14. El darrer quart l’ha aprofitat el Gran Canaria per sentenciar el matx i endur-se una victòria de prestigi a la pista del Lima Horta per 50 a 72. Amb aquest resultat, el Lima Horta suma la segona derrota consecutiva de la temporada, però es manté a la part alta de la classificació.