L’Altètic-Barceloneta manté l’idil·li amb la victòria, és líder i encara no ha deixat escapar ni un sol punt aquesta temporada. Els mariners s’han desfet del Navarra amb contundència per 18 a 1 a la vuitena jornada de la Lliga Premaat masculina i en la qual Álvaro Granados ha estat considerat el millor del partit.

Un mur impenetrable

El conjunt de Chus Martín no ha rebut cap gol en els dos primers quarts. La defensa que ha plantejat l’equip mariner ha resultat ser inexpugnable per als navarresos, que han vist amb impotència com el líder de la Lliga s’allunyava a ritme de gol. Amb dos parcials calcats en els dos primers quarts, per 3 a 0 en les dues ocasions, l’Atlètic-Barceloneta ha marxat al descans amb un contundent 6 a 0 en el marcador.

Pluja de gols

Ara bé, si a la primera meitat l’equip ha brillat en defensa, a la segona ho ha fet en atac. L’Atlètic-Barceloneta ha rebut una diana a la represa, però ha respost a ritme de gol per marxar a l’últim quart amb el partit vist per a sentència, amb un 12 a 1 en el marcador. L’últim període ha estat un tràmit per als mariners, que de nou han dominat amb solvència des de l’anotació per tancar la golejada 18 a 1.