El Mediterrani, tot i fer un bon partit, no ha pogut sumar els tres punts a la piscina del Mataró, que ha aconseguit el triomf per 10 a 7. El duel ha estat molt igualat fins a l’últim quart, quan les maresmenques han acabat de sentenciar el matx. Aquest partit s’ha avançat al cap de setmana i correspon a la segona jornada de Lliga Premaat.

Un Mediterrani molt combatiu

Les jugadores de Marc Comas han sabut contrarestar gairebé cada gol que marcaven les de Marina Zablith, un dels equips punters de la Lliga, que va sorprendre el totpoderós Sabadell a la Supercopa d’Espanya. Al descans el marcador estava 4 a 3 favorable a les dels Maresme.

Mataró Mediterrani waterpolo femení
@cnmataro

Avantatge visitant i reacció local

Tot just començar el tercer quart, el Mediterrani ha fet un parcial de 0 a 2 i ha aconseguit posar-se per primera i única vegada per davant, 4 a 5. Aquest avantatge semblava que podia permetre pensar en treure quelcom positiu de la piscina Joan Serra. Quan quedaven poc més de tres minuts per acabar el període, el Mataró ha reaccionat i ha aconseguit un parcial de 4 a 0 que, al final, ha estat decisiu. Del 4 a 5 s’ha passat al 8 a 5 i l’equip local ha sabut mantenir les diferències fins al 10 a 7 final. També ha estat clau la portera local, Lorene Derenty, nomenada com a millor jugadora del partit.

Una victòria i una derrota

El matx ha tingut un protagonisme especial per a les germanes Espar, que es tornaven a veure les cares amb un equip diferent. Anna, flamant fitxatge del Mataró, ha estat una de les protagonistes de l’enfrontament, i la màxima golejadora, amb quatre dianes (dues de penal). Clara Espar ha marcat un gol per a les de Sants. Amb  aquesta derrota, el Medi es queda amb tres punts en dues jornades, després d’haver guanyat amb comoditat el Boadilla per 12 a 7 en el debut a la Lliga femenina de waterpolo. El Mataró suma el segon triomf en dos partits.