barcelona sabadell
@CN_Sabadell

El Club Natació Barcelona cau amb un ajustat 5 a 4 a la piscina del Club Natació Sabadell en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Premaat. Els barcelonins s’han vist sorpresos per un equip que ha dut la iniciativa des de l’inici i, quan s’han desvetllat, ja no han tingut temps per capgirar el marcador.

Inici amb segell sabadellenc

Si bé el CN Barcelona arribava a la cita amb una dinàmica més positiva que el rival, ha estat el Sabadell qui ha dut la iniciativa en el marcador des de l’inici. Els del Vallès han apel·lat el factor piscina per fer-se forts a casa seva i, en dos quarts de molt baixa anotació, el Sabadell ha sortit vencedor abans del descans amb un ajustat 3 a 1.

La reacció barcelonina arriba tard

El CN Barcelona ha provat de capgirar el marcador sense èxit a la represa, de nou en dos quarts d’una efectivitat molt baixa. Els de Sabadell n’han tingut prou marcant una diana en el tercer i una altra al quart per endur-se el triomf per 5 a 4, tot i que l’equip barceloní no s’ha rendit i s’ha quedat a les portes d’un resultat positiu. El porter del Sabadell i ex del Barcelona, Edu Lorrio, ha estat considerat el millor del partit.