L’ajornament de les competicions pel coronavirus fa que Luis Suárez tingui un estímul més per recuperar-se de la lesió al genoll dret. El davanter centre blaugrana va fer-se mal contra l’Atlètic de Madrid a la semifinal de la Supercopa d’Espanya el dia 9 de gener. Tan bon punt va arribar a Barcelona procedent de l’Aràbia Saudita, va passar pel quiròfan del prestigiós Dr. Ramon Cugat el dia 12. La previsió dels metges, un cop acabada l’artroscòpia, va ser d’uns quatre mesos perquè el 9 del Barça tornés a jugar.

Suárez accelera la recuperació

Darrerament Suárez ha mostrat a les xarxes que treballa sense descans per retallar el temps de recuperació. Ara que s’han aturat els campionats, és molt factible que l’urugaià disputi els partits més decisius de la campanya. La Lliga no es reprendrà com a mínim fins al dia 23 d’abril i la Champions endarrereix les eliminatòries, mentre que la final es posposa per al dia 27 de juny.

Suárez forma part de l’allau d’esportistes que romanen a casa confinats aquests dies i així ha demanat que es respecti la norma a través de les xarxes socials.

Dembélé no hi arribarà

El cas d’Ousmane Dembélé és diferent, van operar-lo a Finlàndia el dia 11 de febrer d’un nou problema muscular amb el bíceps femoral de la cama dreta. Els doctors van determinar un període de recuperació de sis mesos, raó per la qual el Barça va poder fitxar Martin Braithwaite un cop tancat el mercat de fitxatges del mes de gener. El que sí que podrà jugar, si atura la ratxa de lesions, 10 en dues temporades i mitja, serà l’Eurocopa, que ha passat d’haver de jugar-se aquest mes de juny, a l’estiu de l’any 2021.