el Consell App

El Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) ha posat en marxa una iniciativa per mirar d’alleujar el confinament dels infants barcelonins causat per la crisi de la covid-19. Cada dia, el Consell mitjançant les xarxes socials de l’entitat (Facebook, Twitter i Instagram) publica continguts amb diferents temàtiques.

Tres consells al dia

Amb l’etiqueta #elconsell i a les 14 h,  a les 16 h i a les 18 h el Consell publica tres continguts amb tres colors diferents.

  • Color blau: diferents propostes temàtiques per jugar o practicar a casa (enllaços a visites virtuals a museus, llocs on poder jugar en línia amb valors, etc.)
  • Color groc: reptes-vídeos per tal de poder fer activament alguna activitat
  • Color vermell: frases motivadores o recomanacions relacionades amb el manteniment del confinament i la lluita contra el coronavirus.

El Consell: contingut pedagògic i amb valors

El Consell vol sumar-se a tot un seguit d’iniciatives promogudes des de la societat civil i diferents entitats per oferir alternatives amb sentit, contingut, valors i contingut pedagògic als joves davant de la circumstància d’inactivitat que representa l’estat d’alarma actual.