Claror a Casa gimnasos online confinament

Claror a Casa és una inicativa del Grup Claror per mirar de fer plans d’entrenament i consells diaris per passar el confinament provocat per la crisi de la covid-19. Aquest és un dels molts exemples de gimnasos que miran d’oferir classes dirigides mitjançant les xarxes socials pel tancament de les instal·lacions degut a l’estat de l’alarma que viu la societat.

Claror a Casa, un bon exemple

El confinament a causa de la situació provocada per l’expansió del coronavirus ha provocat que sorgeixen nombroses iniciatives per tal de fer front a les hores d’inactivitat. Els gimnasos han volgut oferir als seus clients una sèrie de rutines per intentar estar en forma en aquesta situació tan complicada. Claror a Casa n’és un exemple. El Grup Claror fa arribar a tots els usuaris un munt de classes dirigides en linia, recursos, consells i entrenaments diaris per exercitar-se al llarg d’aquestes setmanes.

Diferents activitats

Els gimnasos del Grup Claror retransmeten, de forma diària, quatre classes dirigides en directe amb tècnics de fitness del grup mitjançant el canal d’Instagram Live, però també podran fer-ho quan vulguin. També oferiran un pla d’entrenament diari, reptes als perfils de les xarxes socials, i consells i receptes per tal de mantenir una alimentació saludable.

Claror a Casa gimnasos online confinament coronavirus