Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha informat que ha fet una donació de 6.000 mascaretes a diferents centres mèdics i hospitalaris. Entre els centres hi ha l’Hospital de Nens, la Clínica Corachan, el Consorci Sanitari del Maresme, el Consorci Sanitari del Garraf i la Creu Roja.

L’Espanyol més solidari

El club argumenta que en la situació actual “tot el material mèdic que es pugui reunir és d’enorme ajuda”. L’Espanyol segueix dient que “ens hem mobilitzat dins les nostres possibilitats per seguir ajudant en aquests moments complicats i de màxima necessitat” a causa de la crisi del coronavirus.

A més, ha seguit informant que “volem mostrar el nostre agraïment a l’afició xinesa de l’Espanyol”, ja que “s’han posat en contacte amb el club per col·laborar amb la donació de material mèdic”. El club ha dit que ha començat a realitzar gestions per fer arribar des de la Xina aquest material a les autoritats sanitàries espanyoles.

Aquest donació de 6.000 mascaretes a diferents centres mèdics i hospitalaris arriba aquest dimecres, després que aquest dimarts es conegués que fins a sis membres de la plantilla i del cos tècnic blanc-i-blau han donat posisitiu en la covid-19.