Cartell Copa Reina 2019

Del 8 al 10 de febrer es disputarà a les instal·lacions del Club Natació Sant Feliu, la 23a edició de la Copa de la Reina de waterpolo. Dels 8 equips participants, 7 seran catalans i dos d’ells de Barcelona: el CN Sant Andreu i el CE Mediterrani. Els dos conjunts han quedat situats a la banda contraria del quadre. Per tant, seria possible una final barcelonina de la Copa.

Un quadre desigual

En el sorteig celebrat a les instal·lacions del CN Sant Feliu, la sort i la ma de les jugadores que han participat, han volgut que el quadre quedés una mica descompensat. En una banda trobem el Sabadell, el Mediterrani, el Mataró i el Terrassa. Es a dir 4 dels 5 primers equips de la Divisió d’honor de waterpolo femení. Mentre que el Sant Andreu tindrà rivals més assequibles ja que pel seu costat s’enfrontarà al Sant Feliu, al Saragossa o al Rubí, equips que es troben situats entre la sisena i la vuitena posició.

Quarts de final (8 de febrer)

  • 15 h CN Terrassa – CE Mediterrani
  • 16.35 h Astralpool Sabadell – La Sirena CN Mataró
  • 18.10 h EW Zaragoza – CN Rubí
  • 19.45 h CN Sant Andreu – CN Sant Feliu

Semifinals

(9 de febrer)

  • 11.30 h Guanyador  quarts 1 – Guanyador  quarts 2
  • 13 h.  Guanyador  quarts 3 – Guanyador  quarts 4

Final

(10 de febrer):

  • 13 h. Guanyador semifinal 1 – Guanyador semifinal 2

El Sabadell, el gran favorit

Un any més, el Club Natació Sabadell torna a ser el gran favorit per estar a la final i gunyar-la. El conjunt de David Palma ha guanyat el títol en 14 ocasions. De les quals 10 ho ha fet en els últims 11 anys. L’any passat, l’equip vallesà es va imposar al Club Natació Terrassa a la final (17-3) en partit disputada la piscina Josep Vallès del CE Mediterrani.

Fa 4 anys que cap barceloní arriba a la final de la Copa. L’última vegada que un conjunt de la ciutat ho va aconseguir va ser el Club Natació Sant Andreu que va perdre a la final davant el Sabadell per 11 a 4.

Jugadors i tècnics que participaran a la Copa de la Reina de waterpolo
@RFEN

Els rivals de les barcelonines

El Club Esportiu Mediterrani serà l’encarregat d’inaugurar la competició. L’equip de Marc Comas se les haurà contra el Club Natació Terrassa. Tots dos equips ja s’han enfrontat aquest any a la Lliga. A la setena jornada del campionat, les santsenques es van imposar al conjunt de Xavi Pérez per un ajustat 11 a 9.

De la seva banda, el Club Natació Sant Andreu disputarà l’últim partit dels quarts de final. El conjunt de Javi Aznar lluitarà per un lloc a les semifinals davant les anfitriones, el Club Natació Sant Feliu. A la lliga, tots dos equips ja s’han vist les cares. Va ser a la piscina Pere Serrat, en un enfrontament que es van adjudicar les andreuenques per un clar 11 a 6.