El Club Natació Sant Andreu ha fet bons els pronòstics i s’ha imposat al Club Natació Sant Feliu per 11 a 6. Les jugadores de Javi Aznar, amb casquet blanc, no han fet, però, un bon partit.

Partit molt ensopit

Primer quart més igualat del que s’esperava. Els dos gols del Sant Andreu han arribat des del punt de penal i semblava que no trobessin la manera d’anotar una diana si no era de pena màxima. En el segon quart el partit ha seguit igual i, de penal, les noies de Javier Aznar s’han distanciat més. Tot i així, la primera meitat ha acabat amb 4-1 però amb la sensació de que el Sant Andreu encara no havia aparegut en el partit.

CN Sant Andreu - CN Sant Feliu

Mínimes diferències en cada quart

En el tercer quart tot ha continuat igual d’ajustat però les de Sant Andreu han aconseguit tancar-lo amb un parcial favorable de 4-3 que situava el 8-4 en el marcador. L’últim quart ha estat perquè les noies de Manuel Suárez veiessin com el partit se’ls escapava. Anna Gual amb 5 gols, quatre dels quals a la segona part ha enfonsat les aspiracions de les santfeliuenques d’aconseguir la victòria a domicili. Finalment 11-6 i els tres punts es queden a casa. El Sant Andreu se situa líder empatat a punts amb el CN Sabadell, que compta els partits per victòries.

Danijela Jackovich, una golejadora amb accent nord-americà

El poc encert anotador del Sant Andreu ha estat especialment evident amb Daniela Jackovich. La nord-americana és una de les màximes anotadores de la lliga, però avui no ha aconseguit fer cap gol. Malgrat tot, la jugador que va arribar l’any passat al club andreuenc no es marca el pitxitxi com a objectiu.

La jugadora nord-america reconeix que el seu encert anotador ve marcat pel bon treball de tot l’equip i afirma que “el més important és com es treballa la jugada i no qui l’acaba.”