La primera semifinal ens ha estat a punt de regalar una sorpresa majúscula. Les totpodersoses noies del Sabadell, amb casquet blau, han sortit disposades a plantar-se a la final per la via ràpida. El 6 a 3 del descans ha donat pas a una reacció andreuenca. Les de Javi Aznar han estat a punt de donar la sorpresa i han equilibrat el marcador amb l’empat a 7. L’experiència vallesana ha decantat la balança amb el 8 a 10 final.

La segona semifinal ha enfrontat el Medi i el Terrassa. Les amfitriones han tingut la final a tocar però en l’últim quart s’han desdibuixat. Un parcial de 4 a 0 ha donat el triomf al Terrassa per 9 a 8.

La piscina Josep Vallès acollirà la final vallesana entre el Sabadell i el Terrassa a partir de dos quarts de dues.