Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol s’ha classificat per als quarts de final de la Copa del Rei després de superar el Vila-real a l’RCDE Stadium per 3 a 1. Dos gols de Borja Iglesias i un de Pablo Piatti han classificat els blanc-i-blaus per a la ronda següent.

Aquesta vegada, l’Espanyol ha sentenciat el matx

L’Espanyol ha sortit molt bé i en el minut 32 Pablo Piatti ha obert la llauna. Quatre minuts després, Borja Iglesias ha fet el segon gol. Semblava que seria un festival perico, però Chukwueze ha escurçat el marcador abans del descans. Si en l’anada, l’Espanyol va deixar escapar un resultat de 0 a 2 per acabar empatant a 2, aquesta vegada els homes entrenats per Rubi no han deixar volar fantasmes al seu estadi i  han sortit a la segona part disposats a sentenciar. Un gol de Borja Iglesias, l’heroi del partit, ha sentenciat el matx amb el 3 a 1 definitiu i l’accés als quarts de final davant un Vila-real superat per un Espanyol que torna a ser el que va arribar a les posicions de Champions.