Aquest és el moment en què el Sabadell aixeca la seva catorzena Copa de la Reina, després de superar amb autoritat el Terrassa per 17 a 3. A l’inici del partit, les egarenques han sortit disposades a portar el pes del matx, però al final del primer quart, amb dos gols consecutius, el Sabadell ha aconseguit canviar la dinàmica. Al començament del segon quart la tònica ha seguit del costat de les sabadellenques i amb un parcial de 9 a 0, les vigents campiones han posar fi a les esperances de les egarenques.

Lluny de poder igualar el marcador, les noies de Xavier Pérez, han seguit atacant la porteria rival. Després d’una jugada del Terrassa, Elia Montoya ha marcat el segon gol de l’equip.

A l’últim quart, tot i que el Terrassa sumava el seu tercer gol, el Sabadell ha continuat eixamplant la diferència al marcador, i s’ha acabat emportant un nou títol de Copa al museu.