El Catalunya ha visitat la piscina del Terrassa amb l’esperança d’aconseguir alguna cosa positiva, però també era conscient que seria molt difícil. Els egarencs, segons a la classificació, eren un rival potent per a les aspiracions dels barcelonins. I el primer quart ha començat a marcar la pauta. El Terrassa ha aconseguit un parcial de 3 a 1, que ha començat a obrir forat en el marcador. El segon quart ha estat un festival de gols. L’eficàcia golejadora ha deixat en res els sistemes defensius. Fins a 10 gols s’han vist, cinc per cada equip. Al descans el marcador era de 8 a 6.

El tercer quart decideix

El Terrassa ha sortit dels vestidors més intens i ha solucionat el partit amb un parcial de 2 a 0. Els barcelonins en aquests minuts no han pogut superar la teranyina defensa dels egarencs. En l’últim i definitiu període ha tornat la igualtat, ja que el resultat ha estat d’empat a tres. Això ha deixat el marcador en el 13 a 9 definitiu.

El partit s’ha avançat a la jornada d’aquest cap de setmana.