Els Sants ha participat aquest dijous en l’assemblea informativa de la Taula d’Esports de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, en la qual s’ha presentat el projecte del Complex Esportiu Municipal de Magòria.

El Sants vol recuperar Magòria

L’entitat santsenca va haver de marxar l’any 2009 del Camp de Futbol Magòria, on havia jugat des de l’any 1984, i es va desplaçar al camp de l’Energia, on disputa els partits, i al camp de la Bàscula. Des de fa uns anys les entitats esportives de Sants-Montjuïc han reclamat la recuperació de l’espai de Magòria. L’entitat santsenca fins i tot ha fet una campanya amb les samarretes d’escalfament els dies de partit amb el lema “#RecuperemMagòria” per reivindicar el retorn al que havia estat el seu estadi.

Sants

L’assemblea ha presentat el projecte

La Taula d’Esports està formada per les entitats esportives del barri i ha convocat l’assemblea informativa per poder fer arribar a tots els veïns, socis de les entitats esportives, la proposta que s’ha presentat a l’Ajuntament de Barcelona. El projecte pretén remarcar les mancances i necessitats de les diverses entitats respecte a les instal·lacions esportives del barri.