El Club Esportiu Mediterrani ha sumat una victòria important a casa davant el Terrassa (11-9), en el partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Premaat. D’aquesta manera, les jugadores de Marc Comas tornen a tastar el sabor del triomf  després de la dura derrota contra l’Astraspool CN Sabadell.

El Mediterrani s’imposa en el darrer quart

El matx ha començat amb molta intensitat i amb un Medi molt sòlid en defensa. Això ha provocat que al final del primer quart s’arribés amb l’ajustat marcador de 3 a 2 favorable a les santsenques. A la represa, les jugadores de Marc Comas han estat més efectives i han aconseguit distanciar-se de les egarenques per 6 a 3. A la segona meitat, el Terrassa ha apujat la intensitat i ha reduït distàncies en el marcador al final del tercer quart (8-7). Tot i així, les barcelonines han controlat els últims compassos del matx i han aconseguit la victòria per 11 a 9.

Amb aquest resultat, el conjunt barceloní manté la tercera posició en la màxima categoria, amb 13 punts en set partits.