Barcelona
@FCBarcelona_cat

El Barcelona ha superat el Llevant per 3 a 0 en el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Els blaugrana, que van perdre a l’anada per 2 a 1 al Ciutat de València, han aconseguit capgirar l’eliminatòria.

El Barcelona, per la via ràpida

La prèvia del partit ha estat envoltada per la possible alineació indeguda de Chumi en el partit del Ciutat de València. Tot i això, el matx s’ha iniciat amb normalitat i Messi, en un llançament de falta abans del quart d’hora, ha estat a punt de fer el primer gol. Però el porter del Llevant, Aitor Fernández, ha enviat la pilota a córner. L’argenti ha estat el jugador amb més insistència dels blaugrana: al minut 24 Messi ha tingut una altra oportunitat de marcar amb un xut creuat que Aitor ha enviat a córner de nou. Han estat els minuts amb més contundència del Barça, amb diverses ocasions de Murillo, Arturo Vidal i Dembélé. I, finalment, el gol ha arribat: una recuperació de Messi ha permès a Dembélé avançar fins dins l’àrea i entre el francès i el jugador del Llevant Cabaco ha arribat el primer.

Barcelona

No ha tardat gaire a arribar la segona diana, de nou connexió entre Messi i Dembélé. En aquesta ocasió, el francès ha superat Aitor després d’un retall. El Barcelona ha seguit a la cerca del tercer gol amb diverses ocasions però amb el 2 a 0 s’ha arribat al descans.

Messi sentencia el partit a la segona part

La represa ha començat amb l’equip d’Ernesto Valverde amb ganes de sentenciar l’eliminatòria, i ho ha aconseguit amb un gol de Leo Messi al minut 8 de la segona part. El Llevant ja no ha tingut la mateixa intensitat que en els primers 45 minuts i el Barça ha començat a dominar clarament el joc i el control de la pilota. Luis Suárez, que ha entrat per substituir Coutinho, ha estat a prop de marcar de vaselina el quart, però la pilota ha estat rebutjada per Aitor a fora. En el temps afegit, el Llevant ha enviat una pilota al pal amb un xut de Boateng. El 3 a 0 final ha donat l’accés al Barça per als quarts de final de la Copa del Rei.

Barcelona

Aquest divendres es farà el sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei, a les cinc de la tarda, a la seu de la Federació Espanyola de Futbol. A més del Barça, també hi ha el Getafe, el València, el Girona, el Sevilla, el Reial Madrid, el Betis i l’Espanyol en el sorteig.