La Secció Esportiva Santa Eulàlia (SESE) ha perdut 58-60 contra el Club Bàsquet Igualada a la sisena jornada del grup C-A de la Lliga EBA.

Gran primera meitat del SESE

Els locals han estat superiors els dos primers quarts, i han anat al descans sis punts per sobre (34-28). Un tercer quart molt bo de l’Igualada ha instaurat els nervis al Poliesportiu Municipal Virrei Amat. Amb un parcial de 9-20, els de l’Anoia han deixat el marcador 43-48.

Amb la bona reacció dels locals no n’hi ha hagut prou per remuntar

Els de Xavier Pardina han fet un gran últim quart i han arribat als últims segons amb moltes possibilitats d’empatar el partit. Finalment, el SESE ha viscut la seva primera derrota a casa amb un resultat final de 58-60.

La permanència, objectiu principal dels barcelonins

És la segona temporada consecutiva del club barceloní a la Lliga EBA. La temporada 2018/2019 el SESE va acabar en novena posició, amb un total de 37 punts en 11 partits guanyats.

Xavier Pardina, entrenador local, ha valorat molt l’actuació dels seus jugadors a la primera part del partit i ha fet autocrítica sobre la imatge de l’equip al tercer quart. Sobre els objectius de la temporada, Pardina ha fixat la permanència com a principal objectiu. L’entrenador ha declarat a betevé la importància de mantenir la categoria un any més.

El balanç de la temporada actual del SESE és el següent: sis partits jugats, tres de guanyats i tres de perduts.