El Barça continua líder de la Lliga després de golejar al camp del Madrid CFF per 0 a 4. Els gols d’Asisat Oshoala, Jenni Hermoso i Aitana Bonmati donen la victòria a les noies entrenades per Lluís Cortés.

Primera part de lluita, segona de sentència

Les blaugrana han controlat el joc a la primera part, però les madrilenyes han tingut ocasions per marcar i han fet esforçar-se la portera Sandra Paños. Un gol d’Asisat Oshoala just abans del descans ha donat la tranqui·litat que necessitava el Barça i a la segona les noies entrenades per Lluís Cortés no han perdonat. Oshoala ha signat el doblet just a l’inici de la represa, i Jenni Hermoso ha sentenciat en el minut 73 amb el 0 a 3. A les acaballes, Aitana Bonmatí ha fet el 0 a 4 definitiu. Una victòria més per continuar líders abans de l’aturada per la vaga de jugadores de futbol.