L’Espanyol juga al camp del Llevant aquest diumenge, 27 d’octubre, a les quatre de la tarda. Els homes entrenats per Pablo Machín necessiten la victòria per sortir de les places de descens i sumar tres punts després de tres derrotes consecutives.

Machín busca les sensacions europees

El tècnic de l’Espanyol, Pablo Machín, ha dit que “les sensacions poden ser bones, però si no es corroboren en resultats anirem perdent confiança, així que la millor oportunitat que tenim és competir per estar a prop de la victòria”. El tècnic blanc-i-blau creu que, “en el partit d’Europa League, hi va haver molts canvis, hem de valorar quins seran els 11 millors jugadors per guanyar el partit”.

El Llevant està en ratxa

El Llevant ocupa la dotzena posició de la classificació i “no perd a casa des del març, però l’equip està preparat. L’equip s’està entrenant bé i no té la necessitat de canviar de xip, sinó continuar amb les sensacions que hem tingut. El nostre objectiu és sortir de les últimes posicions i per això necessitem guanyar. Entre ser efectiu o ser vistós, prefereixo guanyar”.