Victòria clara de l’Handbol Sant Martí Adrianenc contra el Granollers B per 33 a 23. La primera part ha estat molt igualada. Els homes de Lorenzo Rueda han aconseguit una màxima diferència de tres gols, 15 a 12. Al descans, el Sant Martí-Adrianenc guanyava per 15 a 13. Inici devastador dels locals a la segona part amb un parcial de 4 a 0. A partir d’aquest moment s’ha acabat el partit i els barcelonins han passat per sobre del Granollers, i han aconseguit una diferència màxima de 12 gols, 30 a 18. Tot i la clara victòria per 33 a 23 l’entrenador del Sant Martí Adrianenc, Lorenzo Rueda, s’ha mostrat molt crític amb la primera part del seu equip. L’objectiu d’aquesta temporada és clar: lluitar per l’ascens a la Divisió de Plata.