El CN Barcelona s’ha imposat al CN Sant Andreu en el derbi barceloní de la jornada de waterpolo. Els cenebistes s’han imposat als andreuencs gràcies a un últim quart després d’un partit molt igualat i que ha tingut en Adri Delgado, el millor del partit.

Igualtat màxima

Els homes entrenats per Toni Esteller eren favorits, però els andreuencs no ho han posat fàcil en un primer quart que ha acabat amb empat a 3, un resultat que s’ha repetit en el segon quart. La igualtat ha continuat en un partit vibrant. Els andreuencs de Juan Carlos Sanchón han mantingut a ratlla els locals i amb un parcial de 4 a 4 s’ha arribat a l’últim quart amb empat a 10. Ha estat aquí quan el Barcelona ha estat més encertat i ha acabat guanyant el partit per 13 a 11 gràcies a una bona defensa. Els cenebistes continuen en la tercera posició de la Lliga Premaat masculina i el Sant Andreu, en la sisena.