L’Atlètic-Barceloneta manté la ratxa d’imbatibilitat amb un triomf contundent contra el Club Natació Mataró per 4 a 15 a la cinquena jornada de la Lliga Premaat de waterpolo. Els homes de Chus Martín no han concedit cap opció al rival i han mostrat la versió més ferotge a través de l’aspecte golejador per sumar la quarta victòria consecutiva. Els locals s’han estavellat davant el potencial barceloní i amb prou feines han generat perill a la porteria contrària.

El Mataró pica un sol cop

L’equip mariner ha dut la iniciativa des dels primers compassos de partit i l’ha deixat pràcticament vist per a sentència amb un recital de gols. El Mataró només ha aconseguit fer una diana en els dos primers quarts, mentre que l’Atlètic-Barceloneta ha enviat la pilota al fons de la xarxa fins a vuit vegades per arribar al descans amb un ampli 1 a 8.

La reacció local no trenca amb la dinàmica

El Mataró ha sortit una mica millor a la segona meitat, però no n’hi ha hagut prou per trencar amb la dinàmica vencedora dels mariners. Han retallat distàncies i han superat el pobre registre golejador del primer temps amb tres dianes, però novament l’Atlètic-Barceloneta s’ha mostrat intractable. Els de Chus Martín han demostrat novament per què són els grans dominadors del waterpolo estatal amb set gols per tancar l’enfrontament amb un contundent 4 a 15. El jugador del CNAB, Marc Larumbe, ha estat considerat el millor del partit.